Rüyada sevdiğini televizyonda görmek

Rüyada sevdiğini televizyonda görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, düzenin kurulacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğini televizyonda gördüyseniz:

  • Bazı evrakların üzerinden geçmemeniz durumunda önemli detayları atlayabilirsiniz.

Rüyada sevdiğini televizyonda görmek hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, fesada ve haksızlığa karışacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini televizyonda görmek hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine işarettir.

Rüyada televizyon oyuncusu görmek karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine yorulur.

Rüyada beyaz televizyon görmek gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada televizyon hediye almak aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük televizyon görmek her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, gelirinin çoğalacağına delalettir.

Rüyada televizyona çıktığını görmek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine işarettir.

Rüyada televizyonu kapatmak eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments