Rüyada siyah televizyon görmek

Rüyada siyah televizyon görmek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, hayırlı gelişmeler yaşanacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah televizyon gördüyseniz:

  • Aklınızı daha iyi kullanmanızı sağlayacak veya yaratıcılığınızı arttıracak şeylerle ilgilenmenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada siyah beyaz televizyon görmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah televizyon görmek yarınlarına umutla bakacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada televizyonun çalındığını görmek maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada televizyon oyuncusu görmek işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada televizyoncu görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni televizyon aldığını görmek zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada plazma televizyon görmek hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına yorulur.

Rüyada televizyon dolabı görmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments