Rüyada televizyon izlemek

Rüyada televizyon izlemek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, kişinin şansının artacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, büyük başarılara imza atacağına, yoksul için zenginliğe, helal lokmalar yiyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada televizyon izlemek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizle ilgili bir tercih yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada sevgiliyle televizyon izlemek her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada televizyonda film izlemek maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına yorulur.

Rüyada televizyon izlediğini görmek ettiği duaların allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına delalet eder.

Rüyada televizyonda maç izlemek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, rüya sahibinin muradına ereceğine tabir olunur.

Rüyada kendini televizyonda izlemek kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada televizyon izlemek elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine delalettir.

Rüyada televizyonun bozulduğunu görmek örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine delalettir.

Rüyada televizyonun patladığını görmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments