Rüyada televizyonda kabeyi görmek

Rüyada televizyonda kabeyi görmek yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, iyi bir kariyer edineceğine, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada televizyonda kabeyi gördüyseniz:

  • Bazı amaçlarınızı veya hayallerinizi size faydalı olma potansiyeli olan kişilerle paylaşmanız durumunda hayalleriniz karlı fikirlere ya da girişimlere dönüşebilir.

Rüyada televizyonu kapatamamak rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına delalet eder.

Rüyada televizyonu kapatmak sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada televizyon kapatmak berekete ve zenginliğe kavuşacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada televizyonda kabeyi görmek hayırlı kararlar alacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına delalet eder.

Rüyada televizyon oyuncusu görmek yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni televizyon aldığını görmek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, en doğru şekilde öğreneceğine delalettir.

Rüyada kendini televizyonda izlemek kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada televizyon taşımak ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments