Rüyada televizyon kapatmak

Rüyada televizyon kapatmak işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, zahmetli bir işin altından kalkılacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, başka insanları aldatmasına engel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada televizyon kapatmak gördüyseniz:

  • Değişiklik ihtiyacınız artıyor.

Rüyada televizyonda kabeyi görmek ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine delalettir.

Rüyada televizyon kapatmak moralinin, keyfinin kaçacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına delalet eder.

Rüyada televizyonu kapatamamak hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada televizyonu kapatmak deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, sermayesini riske etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kendini televizyonda görmek hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada kapalı televizyon görmek iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına alamet eder.

Rüyada televizyon seyretmek millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, kazancın daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada eve televizyon almak ahlakından vazgeçmeyeceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments