Rüyada televizyon taşımak

Rüyada televizyon taşımak rakiplerin geride bırakılacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada televizyon taşımak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza zaman ayırmalısınız.

Rüyada televizyon taşımak değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, her zaman evlatlarına destek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini televizyonda görmek sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada televizyon seyretmek yanlış anlaşılacağına, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine delalettir.

Rüyada televizyonda film izlemek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada televizyon kapatmak ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada televizyon kumandası görmek tecrübe kazandıracağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine inanılır.

Rüyada televizyonda kabeyi görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada televizyonun bozulduğunu görmek neşesine kavuşacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments