Rüyada kapalı televizyon görmek

Rüyada kapalı televizyon görmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, iyi halin geleceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, zahmete ve derde düşeceğine, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, ana baba sözü dinlemeye inanılır.

Rüyada kapalı televizyon gördüyseniz:

  • İstemediğiniz çekişmeler olabilir.

Rüyada kapalı televizyon görmek şöhret elde edeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına inanılır.

Rüyada kendini televizyonda görmek bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada antika televizyon görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına delalet eder.

Rüyada televizyon kumandası görmek sorunların büyük darbeler vuracağına, hedeflerinin başarıya ulaşacağına delalettir.

Rüyada televizyonu kapatamamak büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğini televizyonda görmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük televizyon görmek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada televizyonun çalındığını görmek uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments