Rüyada televizyoncu görmek

Rüyada televizyoncu görmek çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, onlarla gönül birliği edeceğine, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada televizyoncu gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin yenilenme ihtiyacı var.

Rüyada bozuk televizyon görmek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada renkli televizyon görmek kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eve televizyon almak beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada televizyonda haber görmek çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocaman televizyon görmek sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz televizyon görmek meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, hedeflerine yaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada antika televizyon görmek birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına inanılır.

Rüyada büyük televizyon görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments