Rüyada plazma televizyon görmek

Rüyada plazma televizyon görmek zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, gözyaşlarının dineceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada plazma televizyon gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten, maddi maceralardan veya istikrarsız kişilerden sakınmalısınız.

Rüyada plazma televizyon görmek ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine işarettir.

Rüyada plazma tv almak iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, lüksüne de lüks katacağına rivayet eder.

Rüyada televizyonda maç izlemek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, aşama kaydedeceğine yorulur.

Rüyada çok büyük televizyon görmek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına delalettir.

Rüyada lcd televizyon görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, farklı iş ortaklıklarına gireceğine delalettir.

Rüyada televizyoncu görmek işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine işarettir.

Rüyada arkadaşını televizyonda görmek yetki sahibi olacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine tabir olunur.

Rüyada televizyonun çalındığını görmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, kötü kişilere yakın olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments