Rüyada televizyona çıktığını görmek

Rüyada televizyona çıktığını görmek aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, istenmeyen bir yolculuğa, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada televizyona çıktığını gördüyseniz:

  • Halledilmesi veya düzeltilmesi gereken konuların farkındasınız ya da farkına varabilirsiniz.

Rüyada televizyona çıktığını görmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni bir televizyon almak kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada televizyon kurmak ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada televizyon kapatmak çok büyük zararlara uğrayacağına, hayırlı günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada televizyon hediye edildiğini görmek üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine işaret eder.

Rüyada televizyon aldığını görmek hataların düzeltileceğine, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını televizyonda görmek maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına delalettir.

Rüyada televizyon kırılması görmek sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments