Rüyada televizyon hediye edildiğini görmek

Rüyada televizyon hediye edildiğini görmek evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, parasal sıkıntılarının sona ereceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, hasret gidereceğine, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine işaret eder.

Rüyada televizyon hediye edildiğini gördüyseniz:

  • Hayatınıza maddi, manevi dengeler kazandırmaya çabalayın.

Rüyada televizyon hediye edildiğini görmek ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına delalet eder.

Rüyada televizyon hediye almak geçim derdinin baş göstermeyeceğine, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına inanılır.

Rüyada televizyon tamir ettirmek gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada televizyon satmak rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine işarettir.

Rüyada televizyon izlemek üzüntülerini bölüşeceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine işarettir.

Rüyada televizyon kaybetmek başarı üstüne başarı kazanacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına alamet eder.

Rüyada televizyonlar görmek hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, yüzünün de güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada televizyon sunucusu görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments