Rüyada televizyon kurmak

Rüyada televizyon kurmak nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada televizyon kurmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır istediğiniz bir şansa ulaşma fırsatı yakalayacaksınız.

Rüyada televizyon kurmak hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine işarettir.

Rüyada kömür sobası kurmak elini altına koyduğu her taşın altından allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada şirket kurmak sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eve soba kurmak omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada köprü kurmak uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sofra kurmak kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, işlerin rayından çıkacağına inanılır.

Rüyada soba borusu kurmak sıkıntılı günler yaşayacağına, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına delalettir.

Rüyada yer sofrası kurmak hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments