Rüyada televizyonda film izlemek

Rüyada televizyonda film izlemek bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine işarettir.

Rüyada televizyonda film izlemek gördüyseniz:

  • İş ilişkileriniz sizi bile şaşırtacak derecede düzelebilir.

Rüyada televizyonda film izlemek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına rivayet eder.

Rüyada biriyle film izlemek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada film izlediğini görmek evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine delalettir.

Rüyada izlediğin filmi görmek nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dini film izlemek büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyle film izlemek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine inanılır.

Rüyada evde film izlemek rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına rivayet eder.

Rüyada sinemada film izlemek gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, engellerin aşılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
6 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Papatya

Rüyamda kendi evimde solonda abimle beraber televizyon da eski yeşil çam türk filmi izliyoruz.abim hiç konuşmuyor oturuyor.ben de çamaşır telinden çamaşır topluyorum birşeyler söylüyorum hem de film sesi geliyor izliyoruz.

Elif

Rüyamda sofrayı kaldırıyordum yemek falan yemişiz televizyonda da tarihi dizi gibi film vardı her sene kılıçlarla dövüşüp kazanan kişi tahta geçiyormuş öyle bir film sonra yan odada da aynı filmi leptoptan izleyen genç bir erkek vardı (gerçekte tanımıyorum) ben de aynı şeyi izliyoruz gel tek izlemeyeyim diyorum o da kalkmaya hazırlanıyor kolasının kapağını falan kapatıyor ben salona gidiyorum sonra rüyam bitiyor

güneş

Rüyamda televizyonda film izliyordum ama hoşuma gitmeyen şeyler vardı ama uyandığımda beni ne rahatsız ediyordu anlıyamadım filmi izlemek istemiyordum sanki ama izliyordum sanki birileri vardı beni izliyenler ve televizyonun içeriği güzel değildi bilimkurgu filmiydi ama ben bilimkurgu filimlerini severim