Rüyada televizyon satın almak

Rüyada televizyon satın almak isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada televizyon satın almak gördüyseniz:

  • İletişim kurmanızda fayda var.

Rüyada televizyon satın almak başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada televizyon taşımak atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına delalet eder.

Rüyada televizyonun kırıldığını görmek gelişim içine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada televizyon kaybetmek çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye rivayet etmektedir.

Rüyada televizyon programı görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine alamet eder.

Rüyada televizyonu kapatamamak pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada renkli televizyon görmek sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada büyük ekran televizyon görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, içinin rahatlayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments