Rüyada televizyon kaybetmek

Rüyada televizyon kaybetmek yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada televizyon kaybetmek gördüyseniz:

  • İşinizi ya da eğitiminizi ilgilendiren başlıklar nedeniyle yer değişikliği söz konusu olabilir.

Rüyada televizyon kaybetmek istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski televizyon görmek işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni televizyon görmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına işarettir.

Rüyada televizyonda ünlü görmek babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, dertlerine çare bulacağına işarettir.

Rüyada televizyon satın almak çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına alamet eder.

Rüyada televizyon almak hastalığının düzeleceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına tabir olunur.

Rüyada televizyon sunucusu görmek elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına tabir olunur.

Rüyada televizyon kapatmak hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments