Rüyada evlenme programı görmek

Rüyada evlenme programı görmek gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, işlerine dört elle sarılacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, türlü musibetlere uğrayacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine inanılır.

Rüyada evlenme programı gördüyseniz:

  • Aile ilişkileriniz sizi tatmin etmeyebilir veya gelişmeler yalnız hissetmenize neden olabilir.

Rüyada evlenme programı görmek kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bilgisayar programı görmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına işarettir.

Rüyada program görmek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada televizyon programı görmek toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yarışma programı izlemek iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada radyo programı yapmak kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada programa katılmak aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, haneye nifak gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ders programı görmek ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments