Rüyada program görmek

Rüyada program görmek neşeli ve keyifli günler geçireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine yorulur.

Rüyada program gördüyseniz:

  • Diğerleriyle duygusal bağlantılar kurmanız daha hızlı cevaplar almanızı sağlayabilir.

Rüyada program görmek sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke tabir olunur.

Rüyada yarışma programı izlemek bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına yorulur.

Rüyada evlilik programı görmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına işaret eder.

Rüyada yarışma programına katılmak sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada bilgisayar programı görmek yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının allah yolunda kullanılacağına, hasta ve üzgün olacağına yorulur.

Rüyada televizyon programına çıkmak ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evlenme programı görmek makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada ders programı görmek kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments