Rüyada programa katılmak

Rüyada programa katılmak büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada programa katılmak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde sizi sevmeyen kimselere karşı büyük bir üstünlük kazanabilirsiniz.

Rüyada yarışma programına katılmak hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada programa katılmak aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada televizyon programına çıkmak mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada radyo programı yapmak az da olsa feraha çıkılacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ders programı görmek sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada program görmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına işarettir.

Rüyada tv programı görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada evlilik programı görmek ters giden bir durumla karşılaşılacağına, düştüğü zor durumlardan allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments