Rüyada radyo programı yapmak

Rüyada radyo programı yapmak iyi günler yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada radyo programı yapmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler başarısızlıklarını size yüklemeye çalışıyor olabilir.

Rüyada radyo programı yapmak gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada evlenme programı görmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine delalet eder.

Rüyada yarışma programına katılmak sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tv programı görmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine delalettir.

Rüyada bilgisayar programı görmek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, adını işiyle duyuracağına tabir olunur.

Rüyada program görmek sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine rivayet eder.

Rüyada yarışma programı izlemek engellerin ortadan kalkacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada evlilik programı görmek sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, kazancının allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments