Rüyada televizyon izlediğini görmek

Rüyada televizyon izlediğini görmek çok zor şeylerle karşılaşacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, haklılığının anlaşılacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye delalet etmektedir.

Rüyada televizyon izlediğini gördüyseniz:

  • Hayal ettiğiniz şekilde olmasa da belli bir değişikliğin veya bazı hırslarınızın peşinden gidebilme şansının doğru değerlendirilmesi gerekiyor.

Rüyada televizyonda film izlemek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini televizyonda izlemek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına alamet eder.

Rüyada televizyonda maç izlemek borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına rivayet eder.

Rüyada televizyon izlediğini görmek girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, aradaki buzları eriteceğine işaret etmektedir.

Rüyada televizyon izlemek yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyle televizyon izlemek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına yorulur.

Rüyada antika televizyon görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına tabir olunur.

Rüyada büyük televizyon görmek azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments