Rüyada telefonu düşürmek

Rüyada telefonu düşürmek düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, daha güçlü hale geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına yorulur.

Rüyada telefonu düşürmek gördüyseniz:

  • Gerekeni yapmak için geç kalmış sayılmazsınız.

Rüyada telefonun yere düştüğünü görmek bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına işarettir.

Rüyada cep telefonun düştüğünü görmek hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonunun düştüğünü görmek kazançlı bir işin başına geçileceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine alamet eder.

Rüyada telefonun düşüp yaralandığını görmek akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, huzurlu bir hayata adım atacağına inanılır.

Rüyada telefonunun suya düştüğünü görmek en tepkedeki kimse olacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada suya telefon düşürmek bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına işaret eder.

Rüyada cep telefonu düşürmek sözünde duracağına, hep dua edeceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine işarettir.

Rüyada telefonu elinden düşürmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments