Rüyada telefonun yere düştüğünü görmek

Rüyada telefonun yere düştüğünü görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, işlerinin bozulacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada telefonun yere düştüğünü gördüyseniz:

  • Herhangibir şeyde kendinizi çok fazla şartlamadan önce diğer kimselerin ne düşündüklerini anlamaya çalışmalısınız.

Rüyada telefonu yere düşürmek islami olarak allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına alamet eder.

Rüyada telefonun yere düştüğünü görmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, rüya sahibinin muradına ereceğine inanılır.

Rüyada telefonu yere atmak çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına alamet eder.

Rüyada cep telefonu düşürmek çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına delalet eder.

Rüyada telefonunun suya düştüğünü görmek neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına delalet eder.

Rüyada telefonunun denize düştüğünü görmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefonu düşürmek bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına işaret eder.

Rüyada cep telefonunun tuvalete düştüğünü görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments