Rüyada telefonun düşüp yaralandığını görmek

Rüyada telefonun düşüp yaralandığını görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, büyük miktarda para kazanacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, kötü sözler duylacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına delalettir.

Rüyada telefonun düşüp yaralandığını gördüyseniz:

  • Sosyal açıdan hareketlilik söz konusu olabilir.

Rüyada telefonun düşüp yaralandığını görmek burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin düşüp yaralandığını görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına inanılır.

Rüyada yüksekten düşüp yaralanmak sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada düşüp yaralandığını görmek emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına delalet eder.

Rüyada düşüp yaralanmak manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada düşerek yaralanmak iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada telefonu denize düşürmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, bolluk ve bereket geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada telefonunu düşürmek maddi olarak zorluk çekileceğine, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments