Rüyada telefonda ses duymak

Rüyada telefonda ses duymak eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada telefonda ses duymak gördüyseniz:

  • Engeller ya da zorluklarla mücadele etmemiz gerekebilir.

Rüyada telefonda ses duymak başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada telefondan ses duymak büyük mutluluk duyulacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Rüyada telefonda sevdiğinin sesini duymak cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, hem de hayat standartlarının yükseleceğine işarettir.

Rüyada telefon sesi duymak kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, üzüleceğine ve yıkılacağına delalettir.

Rüyada telefonda kadın sesi duymak iş hayatında yeni kapılar açılacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına rivayet eder.

Rüyada telefonda erkek sesi duymak içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada telefon sesi görmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına inanılır.

Rüyada yavru kedi sesi duymak rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments