Rüyada telefonda kadın sesi duymak

Rüyada telefonda kadın sesi duymak hatalarını fark edeceğine, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına inanılır.

Rüyada telefonda kadın sesi duymak gördüyseniz:

  • Gerek zihinsel, gerekse fiziksel olarak son derece aktif durumdasınız.

Rüyada telefonda kadın sesi duymak çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada telefonda ses duymak aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, uzun süre bu durumun devam edeceğine alamet eder.

Rüyada telefonda erkek sesi duymak iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefon sesi duymak elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına yorulur.

Rüyada telefondan ses duymak başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, daha pozitif biri olacağına rivayet eder.

Rüyada telefonda sevdiğinin sesini duymak yeni ev eşyaları alınacağına, helal kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kadın sesi duymak kudret ve hikmet sahibi olacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadın sesi duymak eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments