Rüyada yavru kedi sesi duymak

Rüyada yavru kedi sesi duymak girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, güleceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, belalara denk gelmeyeceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, terfi edeceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yavru kedi sesi duymak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin size anlattıklarına değil, sezgilerinize güvenmelisiniz.

Rüyada yavru kedi sesi duymak mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi sesi duymak şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ilahi sesi duymak hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzayda ezan sesi duymak hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada trampet sesi duymak geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada saz sesi duymak aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada fil sesi duymak hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayı sesi duymak kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments