Rüyada telefon sesi görmek

Rüyada telefon sesi görmek çevresinin kalabalıklaşacağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, masa başı bir işe girileceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına yorulur.

Rüyada telefon sesi gördüyseniz:

  • Yaşanan bazı olaylar kişisel değişikliklere neden olabilir.

Rüyada telefondan ses duymak çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine işaret etmektedir.

Rüyada telefonda kadın sesi duymak hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına delalettir.

Rüyada telefonda erkek sesi duymak stresini atacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada telefonda sevdiğinin sesini duymak zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada telefon sesi görmek kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına delalettir.

Rüyada telefon sesi duymak verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada telefonda ses duymak işinde bol kazanç elde edeceğine, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölen babanın sesini duymak önünün kapanacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments