Rüyada telefon sesi duymak

Rüyada telefon sesi duymak kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada telefon sesi duymak gördüyseniz:

  • Yararınıza olmayan düzenlemeler, anlaşmalar veya iş birlikleri içerisinde olabilirsiniz.

Rüyada telefonda erkek sesi duymak saygı göreceğine, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefonda sevdiğinin sesini duymak elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına alamet eder.

Rüyada telefondan ses duymak belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefon sesi duymak güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada telefonda ses duymak kötü haberlerin alınacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine işarettir.

Rüyada telefonda kadın sesi duymak günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine delalet eder.

Rüyada telefon sesi görmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine işarettir.

Rüyada bilinmeyen ses duymak sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments