Rüyada telefonda erkek sesi duymak

Rüyada telefonda erkek sesi duymak yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, ismini herkese duyuracağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına delalettir.

Rüyada telefonda erkek sesi duymak gördüyseniz:

  • Yavaşlayan veya tıkanmaya başlayan iş, plan veya ilişkilerin önü açılıyor.

Rüyada telefonda erkek sesi duymak yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefondan ses duymak geçim sorunuyla karşılaşacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada telefonda kadın sesi duymak işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefonda sevdiğinin sesini duymak kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine işarettir.

Rüyada telefonda ses duymak hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına rivayet eder.

Rüyada telefon sesi duymak tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Rüyada erkek bebek sesi duymak işbirliği içinde olacağına, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada erkek kardeşinin sesini duymak sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments