Rüyada bir kadın sesi duymak

Rüyada bir kadın sesi duymak evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, kendi işini kurup başına geçeceğine, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına alamet eder.

Rüyada bir kadın sesi duymak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenirseniz, sevdiğiniz bir kişiyi mutlu etmenin yollarını bulabilirsiniz.

Rüyada kuran okuyan kadın sesi duymak sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine işarettir.

Rüyada yaşlı kadın sesi duymak kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada telefonda kadın sesi duymak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine rivayet eder.

Rüyada bir kadın sesi duymak ortak bir noktada bulaşamayacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın sesi duymak ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Rüyada ney sesi duymak sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine işarettir.

Rüyada mezarlıkta ezan sesi duymak huzurlu bir yaşam sürüleceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada öksürük sesi duymak yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments