Rüyada kadın sesi duymak

Rüyada kadın sesi duymak manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, iyi halin geleceğine, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına alamet eder.

Rüyada kadın sesi duymak gördüyseniz:

  • Beklenmedik ya da önceden tahmin edilmesi zor gelişmeler sizin için yeni fırsatlar oluşturabilir.

Rüyada kuran okuyan kadın sesi duymak atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına tabir olunur.

Rüyada kadın sesi duymak eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kadın sesi duymak çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine işaret etmektedir.

Rüyada telefonda kadın sesi duymak huzur içinde yaşayacağına, galibiyetlerinin artacağına işaret eder.

Rüyada yaşlı kadın sesi duymak ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine yorulur.

Rüyada ney sesi duymak iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına yorulmaktadır.

Rüyada idrar sesi duymak haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölenin sesini duymak verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments