Rüyada telefonun kırıldığını görmek

Rüyada telefonun kırıldığını görmek bazı ürünlerin piyasada azalacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, helal ve bol rızka kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefonun kırıldığını gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada cep telefonu kırılması görmek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına işaret eder.

Rüyada telefon camının kırıldığını görmek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına delalettir.

Rüyada cep telefonun kırıldığını görmek çok büyük sevinçler yaşayacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine işaret eder.

Rüyada cep telefonu kırıldığını görmek bereketinin kesilmeyeceğine ve islami olarak da allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kırılan telefon görmek önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine tabir olunur.

Rüyada telefonu kırılmak çok büyük kısmetlere sahip olacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonu kırılmak hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder rüyada yarış kazanmak kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına işarettir.

Rüyada telefonun kırıldığını görmek ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, rızkının bollaşacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments