Rüyada tavus kuşu yavrusu görmek

Rüyada tavus kuşu yavrusu görmek işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, kişinin hayatının değişeceğine inanılır.

Rüyada tavus kuşu yavrusu gördüyseniz:

  • Fazla dağınık yaşamaktan vazgeçip kendinize düzenli bir yaşam kurmanız gerekiyor.

Rüyada tavus kuşu yavrusu görmek işlerin açılacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada yavru tavus kuşu görmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada tavus kuşu görmek yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, tartışmalı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavus kuşunu uçarken görmek iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavus kuşu yumurtası görmek çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada tavus kuşunun kuyruğunu görmek kudreti ve cesareti bulacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine delalet eder.

Rüyada erkek tavus kuşu görmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah tavus kuşu görmek ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, işinin gücünün hep rast gideceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Yusuf

Rüyada bir sürü beyaz tavus kuşu yavrusunu görmek ve onlardan birini kucağına alıp dağda gezer iken o aldığım yavruyla konuşmak sesi çok güzeldi