Rüyada tavus kuşu yumurtası görmek

Rüyada tavus kuşu yumurtası görmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, hayırlı bir evlilik yapılacağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavus kuşu yumurtası gördüyseniz:

  • İyi tarafına gelince, bundan sonra harcamalarınız daha aklı başında olabilir.

Rüyada tavus kuşu yumurtası görmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavus kuşu görmek elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine delalet eder.

Rüyada uçan tavus kuşu görmek dilediği gibi harcama yapacağına, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına işarettir.

Rüyada beyaz tavus kuşu görmek çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına delalettir.

Rüyada tavus kuşu öldürmek güzel günler görüleceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına delalettir.

Rüyada tavus kuşu tüyü görmek iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde tavus kuşu görmek o masumların bedduasını alacağına, rahat nedir öğreneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek tavus kuşu görmek bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments