Rüyada siyah tavus kuşu görmek

Rüyada siyah tavus kuşu görmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah tavus kuşu gördüyseniz:

  • İletişim trafiği ani fikir değişikliklerine neden olabilir.

Rüyada siyah tavus kuşu görmek sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada tavus kuşu kanadı görmek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavus kuşu öldürmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yavru tavus kuşu görmek kısa süre içinde işlerinin açılacağına, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada tavus kuşunun kuyruğunu görmek kötü düşmana, kazancın günden güne düşeceğine inanılır.

Rüyada tavus kuşu görmek ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada tavus kuşu tüyü görmek fesat kimselerin çıkacağına, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz tavus kuşu görmek çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments