Rüyada tavus kuşu görmek

Rüyada tavus kuşu görmek her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, birlikteliğe başlayacağına, tamamen içine kapanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, yürek yakan biri haline geleceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine işarettir.

Rüyada tavus kuşu gördüyseniz:

  • Gerek iş hayatınızda gerekse özel yaşamınızda ardı ardına olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada yavru tavus kuşu görmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına alamet eder.

Rüyada tavus kuşunun kuyruğunu görmek tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada tavus kuşu görmek işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, para sahibi olacağına delalettir.

Rüyada tavus kuşu kuyruğu görmek büyük bir tatsızlık yaşanacağına, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına alamet eder.

Rüyada siyah tavus kuşu görmek insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, elindeki imkanların artacağına inanılır.

Rüyada mavi tavus kuşu görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavus kuşunun tüyünü görmek rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, hastalıklardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı tavus kuşu görmek ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments