Rüyada tavus kuşunun kuyruğunu görmek

Rüyada tavus kuşunun kuyruğunu görmek çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, tartışmalar yaşanacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına delalettir.

Rüyada tavus kuşunun kuyruğunu gördüyseniz:

  • Yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz veya belli seçimler yapmanız gerekebilir.

Rüyada tavus kuşu kuyruğu görmek daha kolay bir hayata kavuşacağına, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına delalettir.

Rüyada tavus kuşunun kuyruğunu görmek işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada evde tavus kuşu görmek hiçbir sorun yaşanmayacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada beyaz tavus kuşu görmek şansının da açık olacağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek tavus kuşu görmek geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine delalet eder.

Rüyada tavus kuşu yumurtası görmek zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına işaret eder.

Rüyada mavi tavus kuşu görmek hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, kazalardan, belalardan korunacağına tabir olunur.

Rüyada tavus kuşu öldürmek sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments