Rüyada erkek tavus kuşu görmek

Rüyada erkek tavus kuşu görmek onun her zaman başında olacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine delalettir.

Rüyada erkek tavus kuşu gördüyseniz:

  • Bazı masraflar yapmanız gerekebilir.

Rüyada erkek tavus kuşu görmek özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada tavus kuşu tüyü görmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah tavus kuşu görmek zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına yorulur.

Rüyada tavus kuşu kuyruğu görmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı tavus kuşu görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavus kuşunun tüyünü görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına işarettir.

Rüyada tavus kuşunu uçarken görmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavus kuşu öldürmek herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments