Rüyada tavuklu civciv görmek

Rüyada tavuklu civciv görmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, malın bereketinin artmasına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavuklu civciv gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmeden önce, karşılıklı konuşmakta fayda var.

Rüyada tavuk ve civciv görmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, kalbindeki kuşkulardan arınacağına alamet etmektedir.

Rüyada gurk tavuk ve civciv görmek bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine delalettir.

Rüyada tavuk yumurta civciv görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada tavuklu civciv görmek başarı kazanılacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah tavuk ve civciv görmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine yorulur.

Rüyada tavuk altında civciv görmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına işaret eder.

Rüyada civcivleriyle tavuk görmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına tabir olunur.

Rüyada horoz tavuk civciv görmek bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments