Rüyada civcivleriyle tavuk görmek

Rüyada civcivleriyle tavuk görmek maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, bilgiyle donanacağına, mesleğindeki statüsünün de artacağına işaret etmektedir.

Rüyada civcivleriyle tavuk gördüyseniz:

  • Uzlaşmakta zorlanabiliriz, rahatsız edici durumlar veya ufak tefek sakarlıklar ya da rahatsızlıklar ön plana çıkabilir.

Rüyada tavuk civciv görmek işlerinin hızlanacağına, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavuk altında civciv görmek yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, adının ülke dışında yayılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuğun civciv çıkardığını görmek maddi çıkmazların biteceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada tavuk ve civciv görmek kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına delalet eder.

Rüyada civciv tavuk görmek işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına delalet eder.

Rüyada tavuk ve civcivleri görmek çok eğleneceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada beyaz tavuk ve civciv görmek mutsuz ve moralsiz olacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavuk yada civciv görmek makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments