Rüyada gurk tavuk ve civciv görmek

Rüyada gurk tavuk ve civciv görmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, bazı maddi problemler yaşayacağınıza, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gurk tavuk ve civciv gördüyseniz:

  • Ufak tefek engeller nedeniyle demoralize olabilir veya bazı konularda soğuma yaşayabilirsiniz.

Rüyada gurk tavuk ve civciv görmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gurk tavuk görmek bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına inanılır.

Rüyada gurka yatan tavuk görmek bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gurk görmek kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine işarettir.

Rüyada tavuk ve civciv görmek keyifleneceğine ve neşeli olacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine inanılır.

Rüyada horoz tavuk civciv görmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına rivayet eder.

Rüyada tavuk civciv görmek sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavuk altında civciv görmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments