Rüyada horoz tavuk civciv görmek

Rüyada horoz tavuk civciv görmek ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, şansının kötüye gideceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına delalet eder.

Rüyada horoz tavuk civciv gördüyseniz:

  • Risk almanız durumunda kendinizi tartışmaların veya istenmedik ortamların ortasında bulabilirsiniz.

Rüyada horoz tavuk civciv görmek yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada horoz civciv görmek rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada civciv horoz görmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada horoz ve civciv görmek başına tekin olmayan olayların geleceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada horoz yada tavuk görmek herhangi zarara uğramayacağına, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına işaret eder.

Rüyada horoz ve tavuk görmek kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavuk veya horoz görmek yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına alamet eder.

Rüyada beyaz tavuk ve horoz görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments