Rüyada siyah tavuk ve civciv görmek

Rüyada siyah tavuk ve civciv görmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, ağız tadından olacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine rivayet eder.

Rüyada siyah tavuk ve civciv gördüyseniz:

  • Heyecan arıyorsanız kendinizi serbest bırakın.

Rüyada siyah tavuk ve civciv görmek moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavuk altında civciv görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuk yada civciv görmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına yorulur.

Rüyada beyaz tavuk ve civciv görmek ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada tavuk civciv görmek garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine delalet eder.

Rüyada tavuğun civciv çıkardığını görmek yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına delalettir.

Rüyada horoz tavuk civciv görmek yeni bir adım atılacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine işarettir.

Rüyada tavuk ve civciv görmek aradaki buzların eritileceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments