Rüyada tavuk yumurtası almak

Rüyada tavuk yumurtası almak büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına delalettir.

Rüyada tavuk yumurtası almak gördüyseniz:

  • Alacağınız kararlarda yanılmayacaksınız.

Rüyada tavuk ve yumurtasını görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada tavuk ve yumurta görmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz tavuk yumurtası görmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada tavuk altından yumurta almak çok büyük başarılar elde edileceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada beyaz tavuk ve yumurta görmek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavuğun altında yumurta görmek güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada tavuk yumurtası topladığını görmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada tavuk yumurtaları görmek başarılarının her geçen gün artacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments