Rüyada tavuk yakalamak

Rüyada tavuk yakalamak anne babanın hayır dualarının alınacağına, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, hayatının güzelleşeceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, rütbe alacağına, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına delalettir.

Rüyada tavuk yakalamak gördüyseniz:

  • Bilginizi arttırıcı, yeteneklerinizi geliştiren programlar veya seyahat planları sayesinde yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada beyaz tavuk yakalamak asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada canlı tavuk yakalamak uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine yorulur.

Rüyada tavuk yakalamak kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine delalettir.

Rüyada yaban tavuğu yakalamak deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yabani tavuk yakalamak iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına işaret eder.

Rüyada erkek keklik yakalamak uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına işarettir.

Rüyada piliç yakalamak etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine inanılır.

Rüyada hayalet yakalamak yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments