Rüyada beyaz tavuk yakalamak

Rüyada beyaz tavuk yakalamak yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada beyaz tavuk yakalamak gördüyseniz:

  • Ufak tefek sakarlıklara ya da kazalara karşı tedbirli olmalısınız.

Rüyada beyaz tavuk yakalamak hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine işarettir.

Rüyada yaban tavuğu yakalamak işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına yorulur.

Rüyada yabani tavuk yakalamak kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, uykusuz geceler yaşayacağına inanılır.

Rüyada tavuk yakalamak elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada canlı tavuk yakalamak ticaretten yana şanslarının açık olacağına, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına alamet eder.

Rüyada beyaz yılan yakalamak kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz kaz yakalamak yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz güvercin yakalamak maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments