Rüyada yabani tavuk yakalamak

Rüyada yabani tavuk yakalamak zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yabani tavuk yakalamak gördüyseniz:

  • Olayları değerlendirirken duygularınızla değil, mantığınızla hareket edin.

Rüyada yabani tavuk yakalamak başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yabani ördek yakalamak sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine işaret eder.

Rüyada yabani kaz yakalamak yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabani tavuk görmek kendisinin de bu duruma kırılacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine yorulur.

Rüyada yabani armut görmek yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine delalettir.

Rüyada yabani ot toplamak işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, çok zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada yabani geyik görmek şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yabani kaz görmek kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments