Rüyada canlı tavuk yakalamak

Rüyada canlı tavuk yakalamak başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, ardından sevinçli bir haber alınacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine işaret eder.

Rüyada canlı tavuk yakalamak gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlanmadığınız işleri yapmakta ısrar etmenizin bir anlamı olmayabilir.

Rüyada canlı tavuk yakalamak huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine işarettir.

Rüyada canlı bıldırcın yakalamak maddi olarak ferahlık yaşanacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada canlı ördek yakalamak ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına inanılır.

Rüyada canlı tavşan yakalamak çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada canlı keklik yakalamak dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, hastalığının düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada canlı balık yakalamak sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine yorulur.

Rüyada tavuk yakalamak neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine yorulur.

Rüyada yaban tavuğu yakalamak etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments