Rüyada tavuk pisliği görmek

Rüyada tavuk pisliği görmek yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, işinde büyük başarılar alacağına, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine alamet eder.

Rüyada tavuk pisliği gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ya da iş hayatınızı ilgilendiren konularda sular ısınabilir.

Rüyada tavuk pisliği görmek sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk pisliğine basmak herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına işaret eder.

Rüyada tavuk ve pisliği görmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavuk pisliği temizlemek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi pisliği temizlemek haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada burun pisliği görmek büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına inanılır.

Rüyada deve pisliği görmek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına inanılır.

Rüyada ölünün pisliğini görmek zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments