Rüyada burun pisliği görmek

Rüyada burun pisliği görmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına, parasal anlamda rahat edeceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine inanılır.

Rüyada burun pisliği gördüyseniz:

  • Başkalarını yargılamayı bırakmalısınız.

Rüyada kurumuş burun pisliği görmek düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada burun pisliğini yemek para kazanmaya başlayacağına, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına alamet eder.

Rüyada burun pisliğini temizlemek ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada burun pisliği görmek iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına alamet eder.

Rüyada sürekli burun temizlemek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına alamet etmektedir.

Rüyada burun kılı kestiğini görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine yorulur.

Rüyada burundan öpülmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada burun dikmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, sıkıntıların büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments